Over ons

Capitani is van oorsprong een familiebedrijf dat in 1952 als een van de eerste bedrijven in Brussel onderdelen voor TV's en radio's op de markt bracht.
Elektronica is een passie in de familie Capitani en natuurlijk heeft Capitani in de loop der jaren en met de evolutie van de technologie de trends gevolgd,
Capitani heeft de trends gevolgd door zijn gamma en zijn technische service uit te breiden.
Vandaag vindt u bij Capitani nog steeds alle elektronische componenten, die het DNA van het bedrijf blijven, maar ook de nieuwste trends op het gebied van aangesloten accessoires voor in huis.
Omdat beveiliging de laatste jaren een zeer populaire trend is, biedt Capitani u gemakkelijk te gebruiken installatiekits om uw huis te bewaken, zelfs wanneer u op vakantie bent of om te controleren wat uw hond doet terwijl hij thuis op u wacht.


Onze reeks

Van oudsher gespecialiseerd in elektronische componenten, hebben wij ons aanbod gediversifieerd om onze klanten een assortiment van meer dan xx referenties aan te bieden.
De nieuwste trends op het gebied van multimedia, TV, audio en video zijn verkrijgbaar in onze winkel of op onze website.
Beveiliging, verlichting, geluidssystemen en lichtshows zijn ook erg belangrijk in onze showroom, dus aarzel niet om ze te ontdekken.
Of het nu voor reparaties is of voor de eerste levensbehoeften thuis of op kantoor, u vindt alles wat u nodig hebt in ons ruime assortiment scherp geprijsde accessoires.
Heeft u een speciaal verzoek? Dankzij onze selecte leveranciers doen wij ons uiterste best om uw product zo snel mogelijk te verkrijgen.


Een technisch team beschikbaar

Klusser zijn zit niet in ieders DNA, dus als het op technologie aankomt, is dat nog minder het geval!
Wees gerust, voor alle aankopen die u in de winkel of op de website doet, geven wij u alle adviezen die u nodig hebt om uw apparatuur eenvoudig en veilig te installeren.
Maak u geen zorgen, Capitani heeft een team van technici die tot uw beschikking staan om u het leven gemakkelijker te maken.
Ben je bang om het verkeerd te doen, om de sprong te wagen of heb je er gewoon de tijd niet voor?


Capitani voor professionals

Onze producten zijn voor iedereen, maar als professionals zijn de behoeften en eisen soms anders.
Capitani heeft in de afgelopen 50 jaar een sterke band opgebouwd met professionals,
Het is dan ook niet meer dan normaal dat wij bij dit nieuwe online verkoopproject aan u denken.
Wij bieden u de mogelijkheid om u als professional in te schrijven en te profiteren van uw gebruikelijke online kortingen.
Bent u een regelmatige bezoeker van onze winkel?
Blijf ons bezoeken, maar vermijd de last minute drukte door uw bestelling op onze website te boeken om het de volgende ochtend op te halen, tijd te besparen en laten we samen een goede koffie drinken.